perjantai 16. syyskuuta 2011

16.9.2011

No ni, katotaas mitäs tästä saadaa aikaseksi.
Tänää ollu ni turha päivä ku olla ja voi, ei mitää saa aikaseksi ja flunssa meinaa riehua tässä talossa. Pitäsi vain kokeilla touhuta, nimittäin muutto edessä. Tulen laittamaan kuvia uudesta asunnosta joka sijaitsee niin ihanalla paikalla :)

Jaa se olis sunnuntai 18. päivä. Olo on aiva inhottava, nenä vuotaa pää tukossa väsyttää ja joka paikkaa särkee. Mut kun vähä särkylääkettä ottaa ni on uudellee syntynyt. Kohta juhlistaa kverin kaksosten 4v juhlia jonne leivoin kakun ja muffineja.
Sit oliski illaksi töihi meno.

Tiiättekö tunteen kun yöllä heräätte ja joudutte valvoon, ne ajatukset et miks ikinä mie ryhdyin tähä äitiyteen? Siis jos nojatuolis joudut nukkuu 10 kilo mötikka tissillä roikkue ja ite ni huonos asennossa että aamulla selkä huutaa hoosiannaaa?
No se on toine seikka se, kuha saa lapset nukuttua yöllä, kai sitä ite ehtii sit eläkkeellä nukkua? Vai onko sitä jo niin väsy et ei jaksa?

Mä kokeilen noille jälkikasvuille jotai hyvääki opettaa, sen huutamisen rinnalla.- Sain jopa ne konee tyhjentää ja kerroin kuinka hyvälle tuulelle ne saa minut siitä. Sit ne hoksas et ne alkaa kehuu mua  kuinka ihana äiti ym. Menikä vähä överiks ;) kyl ne näköjää osaa oikeesta narusta välil vetää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti